Här i fotoalbumet hittar du mängder med bilder från Färna.

Helt annat » IP-telefoni

21:a Maj inför Skinnskattebergs kommun IP-telefoni. Det är en stor procedur att byta växel i ett företag eller kommun. Arbetet har planerats i månader, och idag genomförde vi det. I stort sett allt fungerade, och det som inte fungerade är löst, eller på väg att lösas.

Helt annat » Klockis 2012
Dags för ny kabel mellan Klockarbergsskolan och Klockarbergsgården. Det blir en 48 fiber som vi förhoppningsvis kan dra i befintligt 50-rör. Det visade sig vara svårare än beräknat. Men Lasse och Lennart kan trolla. Förhoppningsvis behöver vi aldrig mer rota i leran igen.
Helt annat » Möklintaveckan 2013

En varm semesterdag i Mökliinta.

Helt annat » Ösby
Ösby (20)

 koslapp-430

Kosläpp och öppet hus på Ösby utanför Sala. Lena och jag åkte dit för att träffa Maria som brukar jobba där. Otroligt välbesökt, det var folk överallt. På flera ställen fanns grillkorv att köpa, hamburgare kaffe och glass fanns också. Lunchserveringen var öppen, men där var det lång kö, 150 kronor för 2 vuxna med 2 barn.

Helt annat » Vad gör djuren

Vad sysslar djuren med när vi inte tittar på...

Helt annat » Varmland

Några bilder från Värmland, det blir inte så mycket fotograferande, mest talande, ätande och åkande.

Hembygdsföreningen » Blandat 2015

Här finns lite blandade bilder på vad som händer under året. Sådana där småsaker som inte passar in i egna gallerier.

Hembygdsföreningen » Boule 2013

pano-boule-430

Marnix arrangerade bouletävling. Vi samlades vid boulplanen och körde två omgångar. Med fikapaus mellan spelen. Vi avslutade med prisutdelning. En väldigt trevlig tillställning som vi ser fram emot igen. Nästa gång hoppas vi på fler deltagare.

Hembygdsföreningen » Hembygdsförbundet 2016

Årsmöte i Västmanlands Hembygdsförbund den 23 april 2016. Det var ett välbesökt årsmöte med nästan 90 personer. Förutom årsmöte åt vi lunch på Kolsva Herrgård och träffade de nya ägarna. Guidning av Herrgårder och lusthus. En stor skara följde även med på guidning av Keycast, kohlswa gjuteri. Vi avslutade med kaffe på Hembygdsgården.

Hembygdsföreningen » Kräftskiva 2013

En trevlig kväll med goda kräftor, ostar, snittar och massor med gôtt.

Hembygdsföreningen » Lucia 2013

Samling vid Hembygdsgården för att fira Lucia. Goda lussebullar och kaffe. Lotteri med fina vinster. Det var en mysig eftermiddag med många gosa skratt.

Powered by Phoca Gallery