Här i fotoalbumet hittar du mängder med bilder från Färna.

Andra bilder » Bara Lena

Bara rara LenaEtt galleri som bara innehåller bilder på Lena, min underbara granne. Det kommer att bli fler bilder, för vi har ett litet projekt ihop.

Vi gör en resa tillsammans, vi vet var den startar, men inte var den slutar, vi vet inte ens om det blir ett lyckligt slut. Som det ser ut nu blir det ett lyckligt slut på resan.

Galleriet uppdateras lite då och då, men det dröjer ytterligare en bra stund innan vi kan avslöja hur det slutar, det vet inte ens vi.

Andra bilder » Bara Sol

galleri-sol

På Rävåsen har vi alltid Sol, året runt, dygnet runt. Hela tiden Sol. Här kan du följa den lilla solstrålen i bilder.

Andra bilder » Bara Tudor

intro-gallery-tudor

Tudor är snyggaste grabben på Rävåsen, han har två systrar, Sol och Lovis. Och en större kattkompis som heter Maja.

Andra bilder » Blandat och snurrigt
Jag kan inte beskriva det bättre. Albumet innehåller väldigt blandade bilder och det är snurrigt att sortera dom, och särskilt när en fotograf springer iväg...
Andra bilder » Bröllopet

 

Ett fint bröllop med massor med mat och vackra människor.

Andra bilder » Dala Järna 2012

 

intro-jetpackman

Flygfesten i Dala Järna är alla flygitreserades dröm, alla tänkbara modeller av flygetyg visas upp. Modellplan, segelplan, motorselare ja precis allt som kan vistas i luften. Årets coolaste grej var nog Jetpack-Man, kortaste uppvisningen under hela dagen. Det är första gången i Sverige som någon flyger Jetpack. En världspremiär på uppvisning visade Guy Westgate och Jan Hedén som båda tunnelrollade när Swiften bogserades upp.

Andra bilder » Detaljer från bröllopet

Det händer så mycket på ett bröllop, sånt som inte brudparet alltid hinner att se. Så det får bli lite mer bilder.

Andra bilder » En bröllopsbild

ringarna

Nu är dom gifta, helt på riktigt med präst och allt. Det var ett underbart bröllop och det blev väldans mycket bilder. En del bra och en del mindre bra.

Andra bilder » Experimentbilder

Steve inklippt i bild från Awassa

Här visar jag lite bilder som är experiment eller övninguppgifter i Photoshop, det är ett galleri som kommer att växa snabbt allt eftersom jag pluggar och leker vidare i den helt underbara Photoshopvärlden. Tack till Moderskeppet som inspirerat mig, och extra stort tack till Anders som visade mig moderskeppet.se.

Andra bilder » Furubyn
Furubyn (12)
Andra bilder » Inför bröllop

Nu är det snart dags, ännu ett bröllop på Färna Herrgård. Det som gör det extra roligt är att det är Astrid och Henrik som äntligen slår till. Vi tog lite provbilder, det är alltid bra att öva lite, både för fotografen och objekten...

Andra bilder » Jennie
Jennie (7)
En glad överraskning när Jennie skickar SMS och vill bjuda på lite mat och en drink. Tack för en trevlig kväll.
Powered by Phoca Gallery