Här i fotoalbumet hittar du mängder med bilder från Färna.

Midsommar » Midsommar 2014

intro-midsommar-450px

Vilken trevlig midsommar vi hade. Tack alla som kom och firade, och stort tack till alla som hjälpte till. Vi har en fin liten oas i vår vackra by och det är roligt att få visa den.

Midsommar » Midsommar 2016

Ännu en härlig midsommar vid hembygdsgården. Drygt hundra besökare kom och firade fast regnet hängde i luften. Vi klarade oss med lite lätt duggregn, men mestadels uppehåll. 80 korvar serverades och det gick åt 40 koppar kaffe. Tack alla besökare och Susanne och Johan för musik och sång.

Midsommar » Midsommar 2017

midsommar 2017 1310px

Midsommarfirandet 2017 blev ytterligare ett lyckat år. Vädret var bra, lite mulet men temperaturen höll sig runt 20 grader sjunkande till 18. Vi hade ungefär 110 besökare, vilket är lagom för oss. Som vanligt hade vi "Hjalles Korv", fiskdamm och glass från Glassparadiset. Dessutom kom Malin med sin ponny Sven som traskade fram och tillbaka med lyckliga barn. En underbar dag som blir till tack vare medlemmar i Hembygdsföreningen som arbetar med förberedelser och naturligtvis alla glada besökare. Vi ses 2018 igen!

Midsommar » Midsommar 2018

 galleri intro

Nu har vi varit vid Hembygdsgården och firat midsommar i 6 år och det känns verkligen som det blivit en bra tradition. Här kan barnen springa runt som de vill, inga bilar som tokkör förbi. Vårt lilla museum med gamla handverktyg är uppskattat. Fiskdamm och glass för barnen och korv till alla som vill ha. Frivilliga bidrag gör att det går runt ekonomiskt.

Modeller » Mariann
Mariann (26)
Modeller » Toms Cub
Ett plan som jag byggt åt min arbetskamrat. Jag har lovat att bygga ihop modellen. Men provflygning har jag inte lovat. Men det känns som planet är stabil och välbalanserat, så om det blir vindstilla och fint väder så kanske...
Modeller » Piper Pawnee
Envälflygande och rolig modell som är perfekt för att lyfta upp kamera eller andra kul saker.
Powered by Phoca Gallery