andersgarden-430

Andersgården ligger alldeles invid Långsvan och har egen badplats. Det är unga Örnars lägergård, men den kan hyras av alla. Totalt finns 20 bäddar.

bockhammar-144

Kafé Bockhammar och Ebba Brahes lusthus ligger drygt en kilometer från väg 250 i Stjärnvik, det är väl skyltat. Här kan du njuta av miljön på Bockholmen och titta på Ebba Brahes lusthus. Avsluta promenaden med den goda blåbärskakan och en kopp kaffe eller läsk. Här finns ett stort utbud av pelargoner och andra växter, passa på att handla direkt på våren när det öppnar.

» För öppettider besök deras webbplats!

herrgarden-142

Det finns många bra ställe för övernattning eller att ta en bit mat. I menyn ovan väljer du vilket ställe du vill läsa mer om.

 

herrg 16 390px

Färna Herrgård är känd för sin goda mat och service. Herrgårdsområdet är vackert och alltid öppet för besökare.

» Herrgårdens webbplats

ferna pizzeria

Välkommen till Färnas bästa pizzeria!

Pizzerian ligger vid väg 250 i södra delen av Färna. Stanna till och ta lite mat eller fika. Ta en promenad runt om i omgivningarna och njut av vår vackra by.

  • Mat
  • Kiosk
  • Dagstidningar
  • Kaffe
  • Minilivs med det nödvändigaste

Här finner du god pizza och grillrätter. Salladerna håller hög kvalitet och serveras med nybakat bröd. Pizzerian har gott rykte, fräscha råvaror och trevlig personal. Gör ett besök du också. Här träffar du Saleh som bakar en riktigt god pizza.

Öppet vardagar 11:30 - 20:00, lördag och söndag 12:00 - 20:00
Ring 0222-280 11 för beställning och mer information.  

» Meny 2021