fftab

Nu ska samtliga kunder i Färna vara inkopplade enligt IP-Only. Om du upplever störningar är det viktigt att du felanmäler till din leverantör. Är du inte är inkopplad ska du kontakta IP-Only, ange fastighetsbeteckning och adress.

I området Gunnillbo mot Flena och Gillbo är det fortfarande förseningar, men det ska vara klart under vecka 50. Även om lampan "WAN" tänds så kan det bli en fördröjning innan leverantörer får klartecken. Knäppmora kommer tyvärr att dröja

Inte inkopplad:
IP-Only kundtjänst: 0200-43 00 00

Driftstörningar, dålig bandbredd eller problem med TV:
Kontakta din internetleverantör och felanmäl. 

Fiberanslutning september

Nu är det väldigt snart november. Tydligen har hela Färna rapporterats som klart, men så är inte fallet. När det ringer säljare från Telia eller andra, så köp inte deras erbjudande ännu. Vänta tills dina två lampor på din box lyser!

 

Nu verkar alla fibertrådar falla på plats i FärnaUppdaterat: Arbetet flyter på bra och IP-Only och Fagersta fibertekninik räknar med att Färna ska vara i drift under oktober.

Gunnilbo mot Öster Flena och Vreten påbörjas direkt Färna är klart.

Bockhammarområdet har fått grävtillstånd och schaktning påbörjas i slutet av oktober.

 

fftab

Nu finns bara en liten stoppkloss, under väg 250. Annars flyter arbetet på bra.Enligt lokala projektledaren kan planen hållas till sista september. Personalen jobbar på för fullt. Kommunnen jobbar på och hjälper till så gott det går.

 

 

arsmote2021

Det är återigen ett ovanlligt år, och även fast de flesta fått dubbeldoserna av vaccin måste vi vara försiktiga och hålla lite mer avstånd än vi är vana vid.

farhagsvagen-7-takstolar.png

Nu händer det mycket och snabbt på Fårhagsvägen 7. Takstolar är resta och håller på att snickras fast. Det blir lite fler bilder faramöver, men vi väntar på en bra videoredigerare...

fftab

Enligt IP-Only är det bara några veckor kvar innan de kan lysa upp fibern i Färna. Det är verkligen positivt. Det finns problem i Bockhammar och Gillbo, men det är också på väg att lösas. Några enskilda fastigheter i Färna har inte anslutits, men det kommer att lösas snabbt. Skinnskattebergs kommun har från och med nu avstämningsmöte med IP-Only varje vecka.