fftab

Nu finns bara en liten stoppkloss, under väg 250. Annars flyter arbetet på bra.Enligt lokala projektledaren kan planen hållas till sista september. Personalen jobbar på för fullt. Kommunnen jobbar på och hjälper till så gott det går.

 

 

arsmote2021

Det är återigen ett ovanlligt år, och även fast de flesta fått dubbeldoserna av vaccin måste vi vara försiktiga och hålla lite mer avstånd än vi är vana vid.

farhagsvagen-7-takstolar.png

Nu händer det mycket och snabbt på Fårhagsvägen 7. Takstolar är resta och håller på att snickras fast. Det blir lite fler bilder faramöver, men vi väntar på en bra videoredigerare...

fftab

Enligt IP-Only är det bara några veckor kvar innan de kan lysa upp fibern i Färna. Det är verkligen positivt. Det finns problem i Bockhammar och Gillbo, men det är också på väg att lösas. Några enskilda fastigheter i Färna har inte anslutits, men det kommer att lösas snabbt. Skinnskattebergs kommun har från och med nu avstämningsmöte med IP-Only varje vecka.

fallvagen 5 v3

Det finns en fin tomt kvar i Färna. Geoteknisk undersökning är gjord av Sweco och deras rapport finns tillgänglig hos kommunen. Inom gångavstånd finns förskola, pizzeria, badplats, bouleplan och många stigar och leder. Möjlighet till fiberanslutning finns. Fastighetsgräns på denna bild är inte juridiskt bindande.

 » Mer information på skinnskatteberg.se

 » Förenklad 3D modell av tomten (Tillgänglig till 14 augusti)

 

svart t shirt

Nu finns ett mindre parti med T-shirt i storlek S-XXL storlekarna är ganska generösa. Svarta med vitt tryck. Pris 150:- endast avhämtning eller leverans till brevlåda i Färna.

Skicka SMS för beställning och övriga frågor. Steve Henriksson, 076-137 21 47