Inställt på grund av ihållande regn. Vi återkommer med nytt datum snart!

Lördag 19 augusti klockan 10:00. Vi samlas vid Hembygdsgården och tar en tipspromenad upp till en grillplats. Priser till alla barn som är med på promenaden.

Vid grillplatsen bygger vi gemansamt ett vindskydd och fixar till lite runt omkring. Ta gärna med hammare och såg.

Vi bjuder på grillkorv med bröd, ta med egen dricka.

badplats170722 450px

Nu är badflotten som ny. Nytt däck är på plats så nu håller den många är. Det har tagit några dagar med hårt arbete men när man ser resultat är det värt varenda svettdroppe. Alla som varit med och bidragit ska ha ett stort tack!

 

Tack alla besökare och medlemmar för en underbar midsommar. Hjalle serverade korv, Joyce serverade glass, Elisabeth och Gun-Marie var fiskdammsföreståndare, Malin med Sune Häst traskade outtröttligt fram och tillbaka på vägen med barnen. För musiken stod Johan, Viola och Susanne, Linnea hjälpte till med dansen. Allt som allt var det drygt 110 personer som besökte oss.

» Några bilder

 

Joyce la hela sin själ på att fixa loftboden. Vi la extra energi på att röja buskar och sly runt området. I år blev det rejält röjt under äppelträden, så vi får som en extra gräsmatta att mysa på till midsommar. Stort tack till alla som var med!

Skogen är en stor tillgång i Sverige, både i reda pengar när den säljs som virke eller eldas i flisvärmeverk. Men skogen har ett stort värde för turism och rekreation också.  

» Avverkningar söder om Färna

» Avverkningar norr om Färma

» Avverkningsanmälan kml-fil gör Google Earth