vastervala intro

Marnix och Joyce ordnade en utflykt till brandområdet i Västervåla.Vår guide Helena var otroligt bra och berättade både om branden och bygdens historia. Vi nio som var med var väldigt nöjda.

» Lite bilder blev det också

 atervandardag intro

Ta med familjen och var hjärtligt välkommen till Återvändardagen lördagen den 2 september!

Klockan 13:00 samlades vi vid Hembygdsgården. Klurig tipspromenad, luftgevär, pilkastning och balanstävling. Samt gissa vikt på melonen.

» Bilder från dagens övningar

18:00 blir det Knytkalas i logen. Bord, stolar och bänkar finns. Duk ligger på bordet. Du tar alltså själv med det du vill äta och dricka. Ta gärna med LP-skivor eller 78-varvare det finns skivspelare på plats!

Inställt på grund av ihållande regn. Vi återkommer med nytt datum snart!

Lördag 19 augusti klockan 10:00. Vi samlas vid Hembygdsgården och tar en tipspromenad upp till en grillplats. Priser till alla barn som är med på promenaden.

Vid grillplatsen bygger vi gemansamt ett vindskydd och fixar till lite runt omkring. Ta gärna med hammare och såg.

Vi bjuder på grillkorv med bröd, ta med egen dricka.

badplats170722 450px

Nu är badflotten som ny. Nytt däck är på plats så nu håller den många är. Det har tagit några dagar med hårt arbete men när man ser resultat är det värt varenda svettdroppe. Alla som varit med och bidragit ska ha ett stort tack!

 

Tack alla besökare och medlemmar för en underbar midsommar. Hjalle serverade korv, Joyce serverade glass, Elisabeth och Gun-Marie var fiskdammsföreståndare, Malin med Sune Häst traskade outtröttligt fram och tillbaka på vägen med barnen. För musiken stod Johan, Viola och Susanne, Linnea hjälpte till med dansen. Allt som allt var det drygt 110 personer som besökte oss.

» Några bilder