skidspar 2018

Passa på att ta en skidtur eller skridskotur på Norrsjön. Ronny och Gerald har gjort fina spår! Snart kan det regna bort!

ljus

Som vanligt bjuder vi på Luciakaffe i Hembygdsgården. Alla är välkomna! Vi dricker kaffe och äter lussebullar. Lotteri med fina vinster! Söndag 10:e december klockan 14:00

norra lanken intro

Ni har väl provat den fina slingan runt Norrsjön. Den är cirka 4.57 km, det är lite blött på vissa delar, så du behöver bra kängor. Naturstig med lite hinder och otroligt vackert.

» Fil till din GPS (KML)
» Fil till din GPS (KMZ)
» Fil till din GPS (GPX)
» GeoTiff till Avenza map (TIFF 33MB)

 

julmarknad 2017 intro

Nu är julmarknad igång. Fredag brukar var lite lugnare, men i år var det  stor tillströmning, jag råkade fotografera precis när det var lugnt. Mest folk är det på lördag. Vill du ha det lugnt kan söndag eftermiddag vara bra, men då kan det tyvärr vara slut på vissa saker...

» En liten flygfilm blev det idag (fredag)

» Bilder från marknaden


vastervala intro

Marnix och Joyce ordnade en utflykt till brandområdet i Västervåla.Vår guide Helena var otroligt bra och berättade både om branden och bygdens historia. Vi nio som var med var väldigt nöjda.

» Lite bilder blev det också

 atervandardag intro

Ta med familjen och var hjärtligt välkommen till Återvändardagen lördagen den 2 september!

Klockan 13:00 samlades vi vid Hembygdsgården. Klurig tipspromenad, luftgevär, pilkastning och balanstävling. Samt gissa vikt på melonen.

» Bilder från dagens övningar

18:00 blir det Knytkalas i logen. Bord, stolar och bänkar finns. Duk ligger på bordet. Du tar alltså själv med det du vill äta och dricka. Ta gärna med LP-skivor eller 78-varvare det finns skivspelare på plats!