Valborg 2007 117

Kom och fira in våren hos oss i Färna. Brasan tänds 20:30. Körsång och vårtal. Det finns kaffe och fika. Vi avslutar med ett häftigt fyrverkeri.

OBS! i programmet står det söndag, men valborgsmässoafton är givetvis på måndag.

hedersmedlem thorwald

Förutom årsmötesförhandlingar så beslutade en enig styrelse att utse Thorwald Jansson till föreningens hedersmedlem. Förutom diplom så blev det en bukett tulpaner och några fina ord.

Närvarande på mötet var: Lars-Göran Gustavsson. Thorwald Jansson, Marnix Bijl, Malin Friback, Ulf Börjel, Hjalmar Hammarström, Solveig Hammarström, Solveig Dareberg och Steve Henriksson. Frånvarande: alla andra.

 

skidspar 2018

Passa på att ta en skidtur eller skridskotur på Norrsjön. Ronny och Gerald har gjort fina spår! Snart kan det regna bort!

ljus

Som vanligt bjuder vi på Luciakaffe i Hembygdsgården. Alla är välkomna! Vi dricker kaffe och äter lussebullar. Lotteri med fina vinster! Söndag 10:e december klockan 14:00

norra lanken intro

Ni har väl provat den fina slingan runt Norrsjön. Den är cirka 4.57 km, det är lite blött på vissa delar, så du behöver bra kängor. Naturstig med lite hinder och otroligt vackert.

» Fil till din GPS (KML)
» Fil till din GPS (KMZ)
» Fil till din GPS (GPX)
» GeoTiff till Avenza map (TIFF 33MB)

 

julmarknad 2017 intro

Nu är julmarknad igång. Fredag brukar var lite lugnare, men i år var det  stor tillströmning, jag råkade fotografera precis när det var lugnt. Mest folk är det på lördag. Vill du ha det lugnt kan söndag eftermiddag vara bra, men då kan det tyvärr vara slut på vissa saker...

» En liten flygfilm blev det idag (fredag)

» Bilder från marknaden