Pingsthelg
{dropcap}I{/dropcap}bland kanske det blir för många flygbilder över Färna. Men jag kan inte låta bli att visa mina bilder, jag tröttnar aldrig på vyerna som mitt lilla plan fångar. Under helgen är det trädgårdshelg, och med lite tur så blir det bra flygväder för ännu mer bilder från luften.

Förutom trädgårdshelg var det stor roll-out med många motorcyklar. Först kom två, sen tre, och sen var det hur många som helst.

Titta i fotoalbum Lite bilder från helgen, både från marken och luften.

 
 
{dropcap}Å{/dropcap}tminstone några timmar fint väder var det under helgen. Precis som många andra passade jag på att vara ute och lufta mig. Jag luftade min El-Lajban också. Det blev lite YouTube material. Några nya bilder finns i fotoalbumet också.
Titta i fotoalbum Helgens bilder
Titta i fotoalbum En liten krasch   Titta i fotoalbum Funfly with El-Lajban

{phocagallery view=switchimage|switchheight=220|switchwidth=525|basicimageid=45|displaydownload=1}
Nu är gatorna sopade, asfalten är så ren att man kan käka macka på den. Nu är sommaren här, passa på att njuta av det sköna vädret och den fina naturen. 


alt
{dropcap}V{/dropcap}i är bortskämda med fin brasa och fyrverkeri här i Färna, 2009 är inget undantag. Hembygdsföreningen bjussade på kaffe och hembakta bullar. Det fanns en burk för frivilliga bidrag som jag hoppas blev rikligt fylld. Det fanns givetvis saft och te till de som önskade. Fyrverkeriet var som vanligt en riktig höjdare.

Stort tack till alla medverkande. Titta på bilder Bilderalt
{dropcap}S{/dropcap}pännande flyghelg. Bortfluget plan och upphittat tack vare besökare med örnögon. Några bra bilder finns i galleriet.

På grund av branden i kommunhuset har ferna.nu stått stilla länge. I valet mellan att renovera gamla servern, eller att bygga nytt så valde jag nybygge.