Ovan molnen
Det ser ut som en tavla. Mitt lilla plan flög upp i molnen och kameran fångade några underbara bilder. Under en kort tid bildades moln i skogen och på ängarna. Molnen blåste snabbt bort och jag är verkligen glad att jag var uppe under de få minuter som de fanns. Helgen har bjudit på många bra flygtillfälle, och det blir mer bilder.

» Testflygning med streamer
Äggröra i snuskburk
Snuskburken känner många män igen. Men detta lilla fältkök fungerar utmärkt.
Genomfarten i Färna
{dropcap}D{/dropcap}et var en helt underbar eftermiddag med sol och ganska vindstilla, men värmen har inte kommit. Genomfarten har fått fina ekar planterade som vattnas med Treegators som portionerar ut vatten i lagom takt. Vägverket har gjort ett bra arbete som gjort en fin genomfart och dessutom mer säker för fotgängare.

 Lite bilder från Färna idag


{dropcap}N{/dropcap}ationaldagen bör firas med god mat. Sill är väl det svenskaste vi har, det är lite kallt, men en sallad som smakar svenskt är aldrig fel. Och det finns drycker som värmer bra. Varm choklad med vispgrädde och en liten skvätt renat är mumsigt.

 Recept på sillsallad

Pingsthelg
{dropcap}I{/dropcap}bland kanske det blir för många flygbilder över Färna. Men jag kan inte låta bli att visa mina bilder, jag tröttnar aldrig på vyerna som mitt lilla plan fångar. Under helgen är det trädgårdshelg, och med lite tur så blir det bra flygväder för ännu mer bilder från luften.

Förutom trädgårdshelg var det stor roll-out med många motorcyklar. Först kom två, sen tre, och sen var det hur många som helst.

Titta i fotoalbum Lite bilder från helgen, både från marken och luften.

 
 
{dropcap}Å{/dropcap}tminstone några timmar fint väder var det under helgen. Precis som många andra passade jag på att vara ute och lufta mig. Jag luftade min El-Lajban också. Det blev lite YouTube material. Några nya bilder finns i fotoalbumet också.
Titta i fotoalbum Helgens bilder
Titta i fotoalbum En liten krasch   Titta i fotoalbum Funfly with El-Lajban