badet-06-16-2
I juni 2006 var det inte så roligt på vår fina badplats. Vi vuxna deppade i regnet, men vår unga generation tog det med glädje. Nu ser vi fram mot en solig och varm sommar 2010.

Norrsjön
Du har väl inte missat alla uppdateringar i fotoalbumet? I stort sett alla gamla bilder är tillbaka, och det fylls på med nya varje helg. Har du bilder som du vill visa? Skicka bilderna med e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

» Fotoalbum

 

{pgslideshow id=53|width=550|height=250|delay=12000|image=L |imageordering=9}

Nu är det full fart i trädgårdarna, hösten och vintern städas bort för att ge plats åt den kommande grönskan. Om värmen kommer så blir det nog en explotionsartad vår, det är många blommor och växter som längtar efter ljus och värme. Jag lurpassade på fasanen som skriker, men den vill inte visa sig.

Kanadagäss

Kanadagässen ligger i solen och värmer sig. I trädgårdarna runt om i Färna klipps det träd och njuts i solstolar, och det är många som tar en promenad i värmen. Jag följde dessutom med på en rundtur till de dammar som måste regleras för att Norrsjön ska få lagom tillflöde.

» Lite bilder från Färna

» Bilder från dammreglering

 

 

Herrgården i påsk

Påskhelgen lockar många besökare till herrgården. Med en uppskattad tebuffé blir det välfyllt på herrgården, både lokala besökare och hitresta uppskattar scones, marmelad och te.

» Lite bilder från Färna i påsk

 

Sltade ägg

Snart är påsken här, då gäller det att kylen är fylld med ägg. Det är hög tid att lägga in ägg i ättikslag så de blir klara till påsken. Marinerad ost är gott både på macka och som tillbehör till en köttbit eller i sallad.