skjutbana-101-550px

Skjutbanan är ju inte ett ställe jag besöker ofta, men en kvällsskjutning med kamera och hagelgevär är riktigt spännande. Kenneth har byggt vindskydd och monterat belysning så den kan användas under kvällar och när vädret inte är så inbjudande. Det  kommer fler reportage härifrån, allt eftersom det blir mer färdigt.

» Lite bilder

utan-reflexer-3

Glöm inte reflexer och ha gärna en väst. Att man syns är viktigt, men det gäller att tänka sig för också. Bilar och lastbilar kör fortfarande väldigt fort genom Färna, även fast polisen ofta är är här. Gratis reflexer finns att hämta på VL-bussar och i kommunhuset.

» Men jag har lite andra bilder också, som inte är så otäcka, snarare tvärtom...

 

snoplog

Massor med snö, och vi som bor i lägenhet har lyxen av att få besök av snöplogen. Maskinen rör sig otroligt smidigt och fint, Huddig 1260 är nog bästa maskinen som finns, men det kräver givetvis att föraren är bra. Vår maskinist är bäst!

Nu är det äntligen julhelg! Några dagar med god mat och lite ledigt. Ferna.se önskar alla en riktigt god jul, och en extra varm hälsning till Norge!

» Titta lite i fotoalbumet, där finns massor med bilder från Färna

musikhjalpenBarn är inte till salu! Musikhjälpen samlar in pengar för att förhindra barnarbete. Ferna.se har givetvis skänkt lite slantar. 

Klicka på bilden för mer information.

godjul-2010

julrimHög tid att damma av tomtarna och värma glöggen. Eftersom jag redan köpt julklappar till mig själv så blir det nog många nya bilder här på ferna.se närmaste tiden.

Fast egentligen borde jag ha önskat en parkas, kängor och thermosbyxor.

 

» Kvällspromenad med kameran