moon-1003-550-rounded-px

Det är en helt underbar kväll i Färna. En eftermiddag som startade med nybakat bröd hemma hos grannen Lena. Mums vad det är gott med bröd där smöret smälter och en ostskiva på det.

» Jag tog lite bilder där ute i naturen, där alla djuren bor

» Lördagspromenad

» Söndag förmiddag

» Söndag eftermiddag

 


Lasse

Vi har så bra snöröjning i Färna, Lasse kommer med sin Huddig och gör vägarna framkomliga. Jag tog en långpromenad med min granne och det blev lite bilder också. En helt underbar helg i Färna.

» Långpromenad med Lena och Zaga

» Söndagspromenaden

» Ett litet galleri med bara traktor och Lasse

 

introbild-pim-3

Det är inte så ofta jag hamnar på bild, men så blev det nu. Jag håller på med en inlämningsuppgift som innehåller film, bild och text. Bilderna kan ni titta på redan nu. Så blev det en lördagspromenad också. Vi har det så bra här i Färna. Jag skickar en extra hälsning till Anita och Gerd i Oslo också.

» Bilder

» Lördagspromenad med Lena och Lotte

IMG_1849-casper

Det började med lite bus med bollen.  Jag är ingen hundmänniska men lite söta är dom ändå, jag lånade Casper som är en riktig bushund. Promenad i Färna är trevligt och lite bilder blir det alltid. Det blir ett lite mer personligt album än vanligt.

>> Bilder från dagen

spa-101

En helt vanlig lördag i Färna kan bestå av lite bad på SPA. Lite bastu, mingla med människor som inte bor här. Det är lätt att glömma bort vad mycket vi har i Färna.

» Lite bilder från en kväll på Färna Herrgård & SPA

 

osterberg-ja

Idag handlade jag lite champinjoner och creme fraiche på pizzerian. Men det mest slående är att min granne är i Aftonbladet, det är förvisso inte första gången, men lite spännande är det. Jag tror han skulle bli jättebra som statsminister.