byta_dack_550px

Det kom lite snöblandat regn ikväll, men nu är det dags att sätta på sommardäcken. Det behövs en redig karl för att det ska gå bra. Jakob drar bultar och rullar däck.

» Extrabild

maja-saga-250

Det är så underbart i solen. Det har varit många soliga timmar den här helgen. Det känns som våren är här.

» Ett galleri med bilder blev det givetvis. Många bilder på Johanna.

 

scones-1221

En solig söndag med nygräddade scones och lite te. Det är så bra som det kan bli. Som vanligt sitter en skata på balkongräcket och undrar om det finns mat. Givetvis så flyger han eller hon bort direkt jag tar fram kameran. Snart blir det en fotopromenad och se vad som hänt i byn under helgen.

lena-fonster-liten

Lite mer till höger, och sänk lite på vänster sida. OK jag tror Lena fick till fönstret, det ser riktigt bra ut. En promenad långt från Färna centrum, ända bort till Vreten där det finns varma bullar, kaffe och humor. Så blev det en tur till Furubyn också, ett infall som jag kommer att minnas resten av livet. Det blev många kilometer promenad under helgen.

»  Ett väldigt personligt album finns här.

»  Och ett galleri med en webbredaktör som hamnat på britsen...

nikkiandjohn

matilda

nixie

 

 

 

 

 

 

 

Lite blåsigt, men väldigt soligt och fint. Men efter gårdagens uteliv känns det skönt att slappa framför datorn och teven. Jag har tre spännande länkar att bjuda på. Klicka på någon av bilderna och se vart du hamnar!

VL

Nu kan även vi i Färna köpa SMS-biljett, dessutom kan vi prenumerera på månadskort med autogiro. Nu finns det ingen anledning att inte åka buss.