dans-i-farna-450px

Den 26:e juli är det dags för dans på Åsen i Färna. Genom frivilligt och idéellt arbete är dansbanan uppfräschad och ser nästan ut som ny. 

Det behövs frivilliga som hjälper till med pilkastning, korvförsäljning och biljettförsäljare.

Vill du hjälpa till? Kontakta Tapio på telefon, 070-439 02 22

» Artikel i Fagerstaposten

» Artikel i Västerås Tidning (Sidan 30)

» Några bilder från luften på dansbanan Åsen

loppis-farhag-450px

Passa på att stanna till på Fårhagsvägen, loppisen är öppen 10-18. Förutom saker, så finns det fina pelargoner att titta på.

Loppisen är stängd för i år. Kanske blir det en ny chans nästa år.

karta-artikel

Förutom att kartlägga täckning för mobiltelefoner så har jag ritat lite nya kartor i och runt Färna. Kartorna kommer att publiceras under augusti. 

Orkidévandring

Kurt tog iniativet till en promenad längs Utterdalsbäcken. Vi samlades vid Herrgårdsboden och satte av mot Finnbyn. Därifrån med bil en bit på kabelvägen. Vi fortsatte till fots fram till Uttedalsbäckens källa. Promenaden blev 2.4 km och vi såg en del orkidéer och andra växter efter vägen. Skogen är vacker och orörd.

Vi var 17 som gick promenaden, det var en bra samling som trotsade regnet. Men det regnade bara en kort stund.

» Promenaden i Google Earth

» Några bilder blev det också

intro-midsommar-450px

Ett fint midsommarfirande med många besökare och glada miner. Närmare 150 personer kom och firade hos oss i Färna. Som vanligt med god korv serverat av Hjalle och fiskdamm med Lena och Susanne. Nytt för i år var glassbilen med frasiga strutar och hur god glass som helst. 

» Lite bilder blev det också

» Bildspel med videoklipp

boule-2014

Årets bouletävling hade många deltagare och fint väder, lite sådärlagom som det ska vara. Som vanligt massor med fina priser.

» Lite bilder