fallvagen 5 v3

Det finns en fin tomt kvar i Färna. Geoteknisk undersökning är gjord av Sweco och deras rapport finns tillgänglig hos kommunen. Inom gångavstånd finns förskola, pizzeria, badplats, bouleplan och många stigar och leder. Möjlighet till fiberanslutning finns. Fastighetsgräns på denna bild är inte juridiskt bindande.

 » Mer information på skinnskatteberg.se

 » Förenklad 3D modell av tomten (Tillgänglig till 14 augusti)

 

svart t shirt

Nu finns ett mindre parti med T-shirt i storlek S-XXL storlekarna är ganska generösa. Svarta med vitt tryck. Pris 150:- endast avhämtning eller leverans till brevlåda i Färna.

Skicka SMS för beställning och övriga frågor. Steve Henriksson, 076-137 21 47

pizzeria 450px

Vi har en helt fantastisk pizzeria som gör god mat. Ibland kommer kändisar på oväntat besök. Passa på och bli lite semesterlat och köp en god pizza och njut. Glass och kaffe är inte heller så tokigt. Vilken kändis får du träffa nästa gång? Saleh hälsar alla välkomna.

 » Ladda ned meny

 Valborg 2007 117

Vi väljer att ställa in vårt tradiotionella firande på grund av pandemin. Brasan tänds 20.00 om väder tillåter. Men föreningen har inga aktiviteter.

 

v250 233

IP-Only har hittat bra entrepenörer och arbetet rullar på. Idag skedde ett stort genombrott när vi hittade fiberbrunnar som kommunen grävde ned 2012 i samband med ny överföringsledning för vatten. Bra framförhållning av kommunen! Kanalisationen sparar många kilometer schakt och gör arbetet snabbare.

Bra samarbete mellan IP-Only, Skinnskattebergs kommun, enterpenör och en duktig maskinist!

 

karta leder 1

Det finns många vandringsleder runt omkring Färna. I år finns en ny led som går genom Utterdalen och bjuder på en blandad vacker natur. Den är bitvis ganska brant så du behöver ha naturvana och bra skor.

» Norrsjöleden (GeoPDF)

» Utterdalsleden (GeoPDF)

Uppdaterat separata KML-filer för t ex Google Earth

» Utterdalsleden (6,7km)

» Norrsjön runt (5km)

» Motionsspår och Grevens väg (5km)