andersgarden-430

Andersgården ligger alldeles invid Långsvan och har egen badplats. Det är unga Örnars lägergård, men den kan hyras av alla. Totalt finns 20 bäddar.

bockhammar-144

Kafé Bockhammar och Ebba Brahes lusthus ligger drygt en kilometer från väg 250 i Stjärnvik, det är väl skyltat. Här kan du njuta av miljön på Bockholmen och titta på Ebba Brahes lusthus. Avsluta promenaden med den goda blåbärskakan och en kopp kaffe eller läsk. Här finns ett stort utbud av pelargoner och andra växter, passa på att handla direkt på våren när det öppnar.

» För öppettider besök deras webbplats!

ferna pizzeria

Välkommen till Färnas bästa pizzeria!

Pizzerian ligger vid väg 250 i södra delen. Stanna till och ta lite mat eller fika. Ta en promenad runt om i omgivningarna och njut av vår vackra by.

  • Mat
  • Kiosk
  • Dagstidningar
  • Kaffe
  • Minilivs med det nödvändigaste

Här finner du god pizza och grillrätter. Salladerna håller hög kvalitet och serveras med nybakat bröd. Pizzerian har gott rykte, och de nya ägarna lever verkligen upp till det. Fräscha råvaror och trevlig personal. Gör ett besök du också. Här träffar du Saleh som bakar en riktigt god pizza. Öppet 11:00 - 20:00, Ring 0222-280 11 för beställning eller mer information.  

» Meny del 1 Pizza och sallad
» Meny del 2 Kebab och grillrätter

 

herrg 16 390px

Färna Herrgård är känd för sin goda mat och service. Herrgårdsområdet är vackert och alltid öppet för besökare.

» Herrgårdens webbplats